Julfest med Game Show


Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

Fredagsmys i TV-soffan med underhållningsprogram och frågesporter är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med? Nu kan du tillsammans med kollegorna delta i vår Game Show. Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

I den nybyggda studion på Norra Bantorget hamnar ni mitt i en ert eget Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.

Precis som Game Shows på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Här finns möjlighet att ta en drink, koppla av med sina kollegor och såklart: att ge allt för att vinna tävlingen.

Det gäller för lagdeltagarna att komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Utmaningar som bjuds på är bland annat:

  • Röda tråden: På Studions skärmar visas bilder och filmer. Vilket lag kan först gissa den röda tråden?
  • Traffic Jam: I Traffic Jam kommer ett utmanade bilkaos ställa lagen på prov. Här gäller det att samarbeta för att vinna
  • Who is what, What is that?: På skärmarna visas blurrade bilder på saker, människor och djur som bit för bit träder fram. Vilket lag är snabbast på buzzerknapparna för att gissa rätt?.
  • Segway Winter Olympic Show Down: I kvällens stora final tävlar lagen om slutsegern i Segway Winter Olympic.

Information
8-250 personer
Tid: 90-120 minuter
Plats: I Dansens Hus vid Norra Bantorget

Gör en bokningsförfrågan

Via telefon: 020-12 13 33

Via epost: bokning@swedishevent.se

Offertförfrågan

Liknande event

Glöm inte att bli vän med oss på Facebook.

Besök vår hemsida: www.swedishevent.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *