Julbordskryssning

Upplev Stockholms skärgård och vackra Mälaren i vinterskrud. På våra ombonade och juldekorerade fartyg njuter ni av våra välkomponerade julbord, ombordlagade av våra engagerade krögare.

Ni samlas vi Nybrokajen i Stockholm och kliver ombord på en av våra klassiska skärgårdsbåtar. Ni blir genast serverade varmglögg och pepparkakor och njuter av Stockholm vackra inlopp medan fartyget stävar ut mot Skärgården.

Ni sätter till bords och vi serverar er dryck varpå det är dags att ta för sig av det dignande julbordet.

Det här är kryssningen för er som vill avnjuta julmaten i härligt exklusiv miljö. I matsalen dukar vi upp alla julens favoriter som du njuter av medan båten sakta kryssar genom vinterskärgården.

På buffén hittar du traditionella rätter som inlagd sill, gravad lax, julvört, prinskorv, julskinka och allt annat som hör till. Men krögare Peter bjuder även på egna specialiteter: citrussill, chevice på blandade skaldjur, fläskterrin, rensteksröra med pepparrot i tunnbröd, BBQ-ribs och spanska lammbifar. Peter fuskar inte med några detaljer i köket, till och med laxen är rökt ombord!

Dessertbordet är en fröjd för både öga och gom, här finns läckerheter som Tiramisú, Ris à la Malta, Rocky Road, struvor och mycket, mycket mer.

Gör en bokningsförfrågan

Via telefon: 020-12 13 33

Via epost: bokning@swedishevent.se

Offertförfrågan

Liknande event

Glöm inte att bli vän med oss på Facebook.

Besök vår hemsida: www.swedishevent.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *